Körutazások melléklet főoldal

Törökország, Side: Seher Sun Beach 4*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227310
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 197 szobával rendelkező szálloda kb. 55 km-re található Antalya repülőterétől, Side belvárosától kb. 6 km-re, a homokos tengerparttól kb. 70 m-re helyezkedik el. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek és bárok várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák találhatók. A napágyak, napernyők, matracok a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Wireless internetezésre a lobbyban ingyenesen van lehetőség. Térítés ellenében üzletek, autókölcsönzés, orvosi ellátás, mosoda bővítik a szolgáltatások körét.
A szállodát elsősorban fiatal utasainknak ajánljuk.A vendégek átjárhatnak a szomszédos Seher Resort & Spa Hotelbe és igénybe vehetik a szolgáltatásait (aquapark, játékterem).Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.SIDE: A Török Riviérán a leghosszabb homokos partszakasszal rendelkező üdülőhely Side. A hangulatos városban vásárlási lehetőségeken kívül található az Apollo templom, valamint a városhoz közel helyezkedik el a festői Manavgat vízesés. Colakli, Evrenseki, Kumköy, Side város és Sorgun településeken a tengerpart homokos és lassan mélyül, míg Titreyengöl, Kizilagac és Kizilot tengerpartja kavicsos és gyorsan mélyül.




Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-21:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután snackek, fagylalt (meghatározott időpontokban), éjjeli snack (21:30-00:30). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé 10:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás az a`la carte éttermekben térítés ellenében állnak rendelkezésre.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.



Térítés mentes szolgáltatások
TENGERPARTI BÁR, STRANDTÖRÖLKÖZÖ, MOZGÁSKORLÁTOZOTTAKNAK KIALAKÍTOTT SZOBA, LOBBY BÁR, KÜLSŐ MEDENCE, MEDENCE BÁR, NAPERNYŐ ( TENGERPARTON ), NAPERNYŐ ( MEDENCÉNÉL ), NAPÁGY ( TENGERPARTON ), NAPÁGY ( MEDENCÉNÉL ), WIRELESS INTERNET ( LOBBYBAN ),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
ORVOSI ÜGYELET, FODRÁSZAT, AUTÓBÉRLÉS,


Szórakozás
AEROBIK, KOSÁRLABDA, STRANDRÖPLABDA, BOCCIA, BOWLING, DARTS, FITNESZTEREM, ÉLŐ ZENE, ASZTALITENISZ, TENISZFELSZERELÉS, TENISZPÁLYA VILÁGÍTÁS, TENISZPÁLYA, VÍZI SPORTOK A TENGERPARTON,


Wellness
SZAUNA, TÖRÖKFÜRDŐ,


Gyermekeknek
MINI KLUB, GYERMEKMEDENCE, MINI DISZKÓ,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak