Körutazások melléklet főoldal

Törökország, Side: Side Star Beach 5*, all inclusive, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227334
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Törökország
Város: Side

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A266 szobával rendelkező szálloda kb. 65 km-re található Antalya repülőterétől, Side belvárosától kb.1 km-re, közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermekés bárok várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medenceés gyermekmedence találhatók. A napágyak és a napernyők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. Wireless internetezésre a lobbyban és a szobákban ingyenesen van lehetőség. Térítés ellenében üzletek szobaszervíz, orvosi ellátás, mosoda,masszázs,bowling,billiárd ésvízisportok bővítik a szolgáltatások körét.
A szállodát fiatal baráti társaságoknak és a kikapcsolódásra vágyó utasainknak egyaránt ajánljuk.
SIDE: A Török Riviérán a leghosszabb homokos partszakasszal rendelkező üdülőhely Side. A hangulatos városban vásárlási lehetőségeken kívül található az Apollo templom, valamint a városhoz közel helyezkedik el a festői Manavgat vízesés. Colakli, Evrenseki, Kumköy, Side város és Sorgun településeken a tengerpart homokos és lassan mélyül, míg Titreyengöl, Kizilagac és Kizilot tengerpartja kavicsos és gyorsan mélyül.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-21:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli(10:00-11:00), ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután snackek, fagylalt (meghatározott időpontokban). Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni valamelyik a`la carte étteremben, de előzetes foglalás szükséges. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé 10:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Italfogyasztás 00:00 után térítés ellenében áll rendelkezésre. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás az a`la carte éttermekben térítés ellenében állnak rendelkezésre.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, parkolás, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, internet kávézó, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, biliárd, boccia, bowling, darts, esti showműsorok, fitneszterem, gimnasztika, élő zene, asztalitenisz, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
babakocsi, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, minidiszkó,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak