Körutazások melléklet főoldal

Egyéb témák


név:
malaga  
e-mail:
empatia1@t-online.hu  
dátum:
2009.10.16 18:31  
válasz érdésére

Sziasztok!,Kérdezném, hogy volt-e már valaki Antalyában a nagy,régi (fedett) bazárban és hol van pontosan, hogyan lehet oda eljutni?


név:
panni  
e-mail:
fpanny@freemail.hu  
dátum:
2007.08.24 22:06  
válasz érdésére

Augusztus 29-én utazunk a Side közelében fekvő Sunrise Park&Spa üdülőfaluba. Volt már ott valaki? Tud valami infót róla? Kérem írja meg a tapasztalatait!


név:
Zsuzsa  
e-mail:
palzsuzsa@t-online.hu  
dátum:
2007.08.24 14:05  
válasz érdésére

Sziasztok!

2007. augusztus 15-22-ig voltunk 2 felnőtt 1 gyerekkel (4 éves) a Marti Myrában (5 csillag...), Kemer, Tekirova.

Véleményünk:

Először a negatívumok:

Utazás: a 8 nap/het éjszakát vegyétek nyugodtan 6 napnak, ugyanis két teljes nap az utazással telik. Odaérkezés a szállásra este 10 körül, visszautazás pedig reggel 9-kor indul a transzfer. A repülő charter egy kiszolgált darab, kényemetlen, visszafelé majdnem megfőztek minket a reptéren (kb. 45 fok volt, amíg el nem indult a gép).

Törökország: aki nem szereti, hogy sok orosz turista veszi körül, ne menjen oda. 99%-ban oroszok nyaralnak, mindenkihez oroszul beszélnek (bazár, szálloda), oroszul vannak a feliratok, a lobbyban a magyar információk legalul kihelyezve, csak hasalva lehet elolvasni.

Szállás, Marti Myra: nem 5 csillagos szinvonal, csak balkáni mértékben számolva. A szobában hangyák mászkáltak (az erdős elhelyezkedés miatt gondolom), de ezen lehetne segíteni. A gardrób elvetemedve, az akasztó, a függönysín leszakadva.A szőnyeg koszos.

Gyerekjátszóház: kizárólag oroszoknak, mert az összes animátor orosz. A kiírtakhozképest negyed órával hamarabb kirakják a gyerekeket záráskor.

Pool: nincsenek úszómesterek!!! A székük megvan,de a hét alatt nem láttam egyet sem. A gyerekek a csúzdán életveszélyesek.

Staff: balkáni. Udvariatlan, nem tud nyelveket.

Ultra all inclusive: az ultra annyival különbözik a nem ultrától, hogy vannak nem helyi alkoholos italok. De inkább ne igyon senki, menrt vizezik, hamisak. példa: Martinit kértünk, először vizezett vodkát adtak a martinis üvegből, reklamáltunk, ezután már helyi bor "jött" a martinis üvegből, utána nem próbálkoztunk.

Tenger: tiszta, de élettelen, se hal, se növény, kagyló, csiga, stb.

Na ezután a pozitívumok:

Idegenvezető: A Questorral voltunk, mind a három lány jól végezte a munkáját.

Medencék: nagyon jók, tiszták, sok hely, mindenki elfér. Csúszda is jó (csak hamar bezár)

Ellátás: sok kaja, roskadásig, szinte egész nap lehet enni. Grillek, frissensültek, halak, stb. De vigyázni: nekem a végére eléggé szaladni kellett a mosdóba :))) Csak módjával zabálni.

Nyugágyat reggel 8-kor foglaljatok, akkor jó helyetek lesz, de elvileg mindenkinek jut hely.

Tengerpart a medencétől 1 perc séta.

Programok: este a gyerekdiszkó nagyon jó! Utána az esti programok kicsit umalmasak néha, szegény animátorok csinálják (Miss Myra show, kabaré, stb.)

Fiataloknak a parton diszkó, egész jó.

Összefoglalva nem volt rossz a nyaralás, de ha a negatívumok fele nem lett volna, jobb lett volna...

Igazából Egyiptomban is hasonló az élmény. (Lehet, hogy túl európai a szemléletmód? )

Mindenki menjen nyugodtan, nézze meg, érezze jól magát!

Jó nyaralást!




név:
Ibolya  
e-mail:
bucsu@freemail.hu  
dátum:
2007.01.30 10:11  
válasz érdésére

Szia ildikó! Az utazas.uno.hu oldalon beírod a keresett hotel nevét , és egésszen részletes leírást fog neked adni az Incekum beach resort hotelről. Én már megnéztem. Üdv : Ibolya


név:
Ibolya  
e-mail:
bucsu@freemail.hu  
dátum:
2007.01.29 09:34  
válasz érdésére

Sziasztok! Kérlek segítsetek néhány jó tanáccsal, akik már voltak Törökországban elő, vagy utó szezonban. Mivel nem szeretem a túl nagy zsúfoltságot, ezért mennénk elő vagy utó szezonban. Na és az ára is kedvezőbb. Az érdekelne, hogy mondjuk június közepén mennyire van meleg, a víz eléggé fel tud-e melegedni akkorára? És egy október elejei turnusban ugyanez érdekelne. Ha van valaki aki olvassa ezt az írást, és járt már ebben az időben a Török Riviérán, szívesen venném ha megosztaná a tapasztalatait velünk. Üdvözlet mindenkinek: Ibolya


név:
ildikó  
e-mail:
tanto.attila@chello.hu  
dátum:
2007.01.28 19:16  
válasz érdésére

Sziasztok!Nyáron Töröko.-ba mennénk gyerekekkel, az Incekum Beach Resort Hotelba. Járt-e ott valaki, és ha igen, mi a véleménye, Tui Utazási iroda hirdeti. Kicsit félünk távolabb van Sidétől, van-e fakultatív program onnan is.


név:
Ibolya  
e-mail:
bucsu@fremail.hu  
dátum:
2006.11.29 10:56  
válasz érdésére

Mi idén jun. 29-én voltunk Törökországban,Sorgun, Side Palace hotelben.Nagy dilemmák után választottuk ki ezt a hotelt, a rengeteg kínálat közül. Nekem kimondottan fontos szempont a szép környezet, mert mozgássérült vagyok, így minden időnket ott töltöttük a szállodában. Ezt a szállodát ugy kell elképzelni, hogy a senki földjén egy nagy erdőben mindentől távol, de igazán egy szép egzotikus kertben telálható.Megérkezésünkkor kerestük a katalógusban közölt kép alapján a csodálatos dupla lepke alakú medencéket. Akkor derült ki hogy nem is az a szálloda képe van a katalógusban.Már ettől rettentő ideges lettem.A szállás elhelyezés miatt ért bennünket a második meglepetés. A magyarokat mindenkit a melléképületben szállásolták el, ami nem azonos komfortfokozatú volt a főépületben lévő szobákkal.Erre nagyon oda fogok figyelni a jövőben, hogy csak olyan szállodát válasszak, amelynek nincsenek melléképületei.Nem is lett volna azzal baj, csak fele akkora szobák voltak mint a főépületben. Kint 40 fok, és ez a kis légterű szoba fullasztóan elviselhetetlen volt, mivel a légkondi időszakos üzemeltetéssel azt jelenti,hogy amikor ők akarják. Ez a takarékosság. Rendszerint éjszakára mindíg kikapcsolták.Éjszakánként arra ébredtünk, hogy nincs levegő.Persze ott volt még az ablak, de amíg nyitva volt, nem igazán mertem elaludni, mert szunyogháló az ismeretlen fogalom.Az idegenvezető akkor került ki 3hete, semmiben nem tudott tanácsot adni,sőt az egyetlen fakultatív kirándulás is amit be lehetett nála fizetni,az is balul sült el. Ő már akkor megmondta, hogy nem tud jönni velünk,és a befizetett kirándulás helyett tévedésből egy másikra vittek el bennünket.Reklamálni nem volt kinél, mert attól fogva az ő telefonja néma volt. Az utazási irodát hamarabb fel tudtem hívni Bpesten.Az elveszett kirándulást nem pótolták be, itthon az ár egy részét megtérítették.A telefonálással kapcsolatban is alaposan félrevezetett bennünket az idegenvezető. Azt mondta a szobából ne telefonáljunk, mert csillagászati ára van. Üjünk taxiban 6 euró a város 6 vissza és vegyünk telefonkártyát. A szálloda előtt van fülke onnan lehet telefonálni.Csakhogy ezekkel a kártyákkal nem lehetett telefonálni.Minden magyar így járt.Végül is lesz ami lesz a szobából telefonáltunk, és alig fizettünk egy Bpesti hívásért 60 eurócentet.De most jöjjenek a jó dolgok. Az ellátás all.inclusive szuper jó volt. Rettentő választékos,erről csk csupa jót tudok írni.Az idő kitűnő, a víz meleg.A part durva kavicsos fürdőcipő jó ha van.

a


név:
zsuzsa  
e-mail:
potorke@t-online.hu  
dátum:
2006.08.23 23:52  
válasz érdésére

Sziasztok!

Mi szeptember 20-án utaznánk Antalyába az állítólag idén májusban átadott FAME RESIDENCE LARA-ba.

Volt már itt valaki? Mit kell tudni róla?

Még nem voltam Törökországban. Hasznos tanácsokat, ötleteket szívesen fogadok.

Mit jelent a törököknél az all inclusive ellátás? szállodája válogatja?

Köszi


név:
anita  
e-mail:
anita.pataki@freemail.hu  
dátum:
2006.07.29 20:48  
válasz érdésére

Sziasztok!

Véleményt szeretnék kérni.Melyik szállodát javasoljátok?

1. Antalya Nazar Beach Hotel 4 csill.

2. Beldibi Gönül Palace Hotel 3 csill.

Mindkettő all.inc.

Aki járt már vmelyikben,kérem ossza meg velem a véleményét.

Köszi:Anita


név:
Bolyka  
e-mail:
qwer962@freemail.hu  
dátum:
2006.07.18 15:22  
válasz érdésére

Mi juniusban voltunk Alanyában , és az egész utra csak egy szó van , hibátlan , de a fakultatívot a helyi irodákba kell befizetni kb. a harmada. Azért a vendéglátást még tanulhatjuk tőlük, mindenki azon volt hogy mi jól érezzük magunkat, és csak kellemes élményekkel térjünk haza. Ha tehetem én biztos vissza megyek.


« vissza    1 |  2 |  3 |     tovább »


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak